Eerste Levensboeken uitgereikt

Eerste exemplaren Levensboeken uitgereikt

Op 16 januari werden in Zoetermeer de hoofdbibliotheek in het Stadshart, onder grote belangstelling, de eerste exemplaren van de Levensboeken uitgereikt. Het project Uw Verhaal Verteld is in april 2012 van start gegaan. Vrijwilligers van de UVV schrijven in dit project het levensverhaal van ouderen op en maken hiervan een prachtig boek. Op de foto staan de trotse schrijvers en vertellers. Van links naar rechts: Judith Rikken, Lenie Hanhart, Margreet Beerends, Henny Putman, wethouder Jan-Klaas de Jong, Arnold Herbig, Marjorie van Putten, Toos van Hove-Dongelmans en Erica Hillebrink. Namens de UVV; allen van harte gefeliciteerd.

Uitreiking eerste levensboeken op 16 januari 2013 in de Hoofdbibliotheek | afd. Zoetermeer

Meer foto’s van deze bijeenkomst vind je hier

Please follow and like us:

Laat een reactie achter