College vrijwilligerswerk en civil society

“Een semester college in één uur”, zo omschreef Marco van Westerlaak het college over het moderne vrijwilligerswerk dat prof. dr. Lucas Meijs gaf tijdens het congres Reuring in het vrijwilligerswerk op 30 oktober 2012 in Zeist. “Je hoeft het niet met hem eens te zijn om als gekluisterd te luisteren”, oordeelde een andere congresdeelnemer. Met andere woorden, ook u mag dit college eigenlijk niet missen. Niet als u ook maar zijdelings iets met vrijwilligerswerk of de ondersteuning te maken heeft. Dat hoeft gelukkig ook niet, omdat wij het college met plezier in twee delen publiek beschikbaar hebben gemaakt, zodat u er met plezier naar kunt kijken.

Lees het hele artikel: nov.nl/kwaliteit-en-diensten/college-vrijwilligerswerk-en-civil-society

Please follow and like us:

Laat een reactie achter