UVV afdeling Nieuwegein ontvangt kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld

13 maart 2013 kreeg de UVV (Unie van Vrijwilligers) afdeling Nieuwegein het certificaat behorend bij de kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld uitgereikt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst met het bestuur vierde een grote groep vrijwilligers en gasten het verkrijgen van het certificaat. Tevens lanceerde het UVV Nieuwegein haar nieuwe website www.uvvnieuwegein.nl

Het bestuur van UVV Nieuwegein zet al een aantal jaar in op verhoging van kwaliteit, vanuit het belang voor de eigen organisatie, de vrijwilligers, de burgers en de zorgorganisaties waarmee wordt samengewerkt.

In haar toespraak noemde Willy Bakker, voorzitter UVV Niewegein, zes redenen:

  1. Wens om goed georganiseerd te zijn
  2. Alle rechten en plichten zijn vastgelegd zodat vrijwilligers weten waar ze aan toe zijn
  3. Kwaliteit betekent ook: kritisch meedenken, en je verbonden voelen met de organisatie
  4. Door keurmerk weten burgers dat de UVV haar best doet om goede kwaliteit te leveren en dat ook blijft doen
  5. Een groot aantal vrijwilligers werk al lang gemotiveerd in het Antoniusziekenhuis en willen dat blijven doen
  6. Het ziekenhuis en de thuiszorgorganisatie Vitras cmd zijn belangrijke samenwerkingspartners (en dus ook klant) en die willen blijvende kwaliteit

“UVV Nieuwegein heeft aangetoond goed voor zijn vrijwilligers te zorgen, zowel op papier als in de praktijk. We vinden het bijzonder dat UVV Nieuwegein als pure vrijwilligersorganisatie zo veel energie heeft gestoken in het verbeteren en in beeld brengen van de goede zorg voor hun vrijwilligers, en dat zij dat met zo veel aandacht, inzet en zorg hebben gedaan.”

Met de kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld ziet het UVV haar inzet afgelopen jaren bekroond. Met de onderscheiding laten ze zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat hun vrijwilligers serieus nemen en dus de zaken goed geregeld willen hebben.

Het certificaat werd uitgereikt door Goed Geregeld adviseur Sylvia Rehorst van Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein.

Goed Geregeld
Voorzitter Willy Bakker met het zojuist uitgereikte certificaat naast de adviseur Goed Geregeld Sylvia

Alle vrijwilligers krijgen een witte roos
Corla Koenraad geeft alle vrijwilligers een witte roos

Please follow and like us:

Laat een reactie achter