Vrijwilligersspel

Hoe kijken uw vrijwilligers aan tegen hun werk? Wat vinden ze leuk, spannend, bijzonder? Welke knelpunten ervaren ze? Wat vinden ze van de begeleiding? Met 29 vragen in drie categorieën biedt het Vrijwilligersspel de mogelijkheid om op speelse wijze te praten over de ervaringen, wensen en behoeften van uw vrijwilligers. Download het spel.

Please follow and like us:

4 Comments

 1. B. Terwisscha op 13 december 2013 om 10:10

  Op bovengenoemde site is voor mij geen vrijwilligersspel te vinden. Kunt u mij de site doorgeven waar ik dit wel kan vinden?

  • Sonia Sjollema op 16 december 2013 om 17:12

   Dank je wel voor de melding. Ik heb de links aangepast, als het goed is kan je de onderdelen van het spel nu downloaden.

 2. joke scholten op 5 april 2016 om 07:52

  het lukt mij niet om het spel te openen

  • redactie op 3 mei 2016 om 11:20

   Beste Joke,

   Allereerst excuses voor de late reactie!
   Meer informatie over het spel en de links naar het spel zelf zijn te vinden op deze website: https://vrijwilligerswerk.nl/vinden-binden/begeleiden#5. Als het goed is werken ze vanuit daar wel. Ik zal ondertussen kijken of ik de links op deze site kan laten werken.

   Met vriendelijke groet,
   Paulien Moers

Laat een reactie achter