Nationale Vrijwilligersdag bij UVV Nijkerk

Ter gelegenheid van de Nationale Vrijwilligersdag zijn zaterdag 6 december de vrijwilligers van UVV in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet in het (bijna) afgelopen jaar. In het Tuinhuis stond vanaf 11.00 uur de koffie en thee klaar, met daarbij een heerlijk stuk banketletter, aangeboden door de plaatselijke Albert Heijn-supermarkt. Aftredend voorzitter Jan Meeuwissen sprak zijn waardering uit voor de hartverwarmende inzet van alle vrijwilligers, waarmee zij alle projecten en het bestuur tot steun zijn. “Jullie weten niet half wat jullie voor ons betekenen”, aldus Jan.

Tevens was er aandacht voor het afscheid per 1 januari van de voorzitter en van Martina Terwijn, projectleider Recreatief fietsen. Daarna werd men uitgenodigd om van een uitgebreide Oosterse maaltijd te genieten. Deze Vrijwilligersdag werd muzikaal afgesloten met een optreden van Zeemanskoor Nijkerks Welvaren.

DSC05029DSC05044UVV6dec

 

Please follow and like us:

Laat een reactie achter